Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Σε δράση και πάλι το

Bonding Olaplex

Με το Bonding Olaplex δείτε τις μπούκλες σας πιο δυνατές και ελαστικές από ποτέ, αφού αναδομεί και ζωντανεύει τη τρίχα δίνoντάς της μέγιστο σφρίγος.

weak curls 01Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην εξειδικευμένη, συνδυασμένη δράση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, μέσω της οποίας επανασυνδέονται οι σπασμένοι δισουλφιδικοί δεσμοί της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα πολλαπλασιάζονται. Σε αντίθεση με ένα βαθύ conditioning που λειτουργεί εντελώς επιφανειακά στη τρίχα, με την υπηρεσία Bonding Olaplex δυναμώνουμε τα μαλλιά από το εσωτερικό τους, χαρίζοντάς τους τη μέγιστη σφριγηλότητα. Έτσι οι μπούκλες σας αποκτούν όγκο, σώμα, ελαστικότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα.

olaplex8ΒΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πρόκειται για μία απλή διαδικασία τριών βημάτων κατά την οποία ενεργοποιείται ένα πατενταρισμένο δραστικό συστατικό, το οποίο λειτουργώντας σε μοριακό επίπεδο αναζητά τους δεσμούς της τρίχας που έχουν σπάσει εξαιτίας χημικών, θερμικών ή μηχανικών αιτιών, ώστε να τους αποκαταστήσει. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να δώσουμε δύναμη και ζωντάνια στα μαλλιά, κάνοντας τη μπούκλα να σφίζει από ζωή και να αντέχει σε μελλοντικές κακουχίες.

olaplex3Βήμα 1ο: ξεκινώντας την αναδόμηση...

...με το Bond Multiplier. Mία αγωγή που κάνουμε στο κομμωτήριο με ένα συμπύκνωμα που ξαναχτίζει τους σπασμένους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας ξεκινώντας τη διαδικασία πρόληψης των ζημιών και την αποκατάσταση των μαλλιών.

olaplex4Βήμα 2ο: επιδιώκοντας τη τέλεια μπούκλα...

...με το Bond Perfector. Η ολοκλήρωση της αγωγής στο σαλόνι μας που συνεχίζει την ανοικοδόμηση και την αποκατάσταση σε τυχόν εναπομείναντες σπασμένους δεσμούς διασφαλίζοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαλλιά με μπούκλες υγιείς, ελαστικές, δυνατές και ανθεκτικές.

olaplex9