Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Συνδυασμός Επιτυχίας

MalibuC & Olaplex

Υπηρεσία διόρθωσης χρώματος με 100% vegan αγωγές MalibuC και χρήση Olaplex με μηδενική φθορά για τα μαλλιά που αποκτούν εντυπωσιακή λάμψη και δύναμη!!!

color correction02Υπάρχουν φορές που τα αποτελέσματα της βαφής στα μαλλιά σας δεν είναι ικανοποιητικά. Μπορεί τα μαλλιά να έχουν γίνει πιο σκούρα από αυτό που επιθυμούσατε ή πιο χάλκινα από αυτό που είχατε φανταστεί. Τότε είναι που χρειάζεστε διόρθωση χρώματος. Αποκτήστε το χρώμα που πραγματικά θέλατε, το σωστό χρώμα για τα μαλλιά σας, νιώθοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια ότι τα μαλλιά σας δεν θα καταπονηθούν από αυτή τη διαδικασία - αντίθετα θα δυναμώσουν και θα αποκτήσουν ακόμα περισσότερη λάμψη.

color correction04Ο συνδυασμός που κάνει τη διαφορά.
MalibuC & Bonding Olaplex...

Χάρη στο MalibuC Color Correction, η διόρθωση του χρώματος γίνεται με φυσικό τρόπο, χωρίς σκληρές χημικές ουσίες, ενώ απαλλάσσει τα μαλλιά και από εμπόδια που δημιουργούν απρόβλεπτα αποτελέσματα, απομακρύνοντας τα αόρατα μέταλλα και τα οξειδωτικά στοιχεία που εμποδίζουν την ομοιόμορφη απορρόφηση του χρώματος και αφαιρώντας τα κατάλοιπα των προϊόντων που εμποδίζουν τη συντήρησή του. Έτσι, προετοιμάζει τα μαλλιά σας για επιτυχημένα αποτελέσματα στη βαφή ξεκινώντας με την πιο αγνή και φυσική περιποίηση ευεξίας και επαναφέρει τα μαλλιά σας στην φυσική τους κατάσταση.

color correction03Με τη συνδυαστική χρήση του Olaplex προσθέτουμε στην υπηρεσία ένα προϊόν που δουλεύει στο εσωτερικό της τρίχας, βρίσκει τους μονούς δεσμούς και τους ενώνει μεταξύ τους κάνοντας πιο υγιή και δυνατά τα μαλλιά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διατηρήσουν το χρώμα πάνω τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πάντα λαμπερό και έντονο.

Εάν ψάχνετε για το τέλειο, εντυπωσιακό χρώμα, διαλέξτε την απόλυτη διόρθωση χρώματος. Είναι η σωστή επιλογή!!!