Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Θα εκπλαγείτε με το

Bonding Olaplex

Η υπηρεσία Bonding Olaplex είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει παγκοσμίως, για την αναδόμηση και αναζωογόνηση της τρίχας, πέρα από κάθε προσδοκία.

fragile hair 01Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην εξειδικευμένη, συνδυασμένη δράση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, μέσω της οποίας επανασυνδέονται οι σπασμένοι δισουλφιδικοί δεσμοί της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα πολλαπλασιάζονται. Σε αντίθεση με ένα βαθύ conditioning που λειτουργεί εντελώς επιφανειακά στη τρίχα, με την υπηρεσία Bonding Olaplex μπορούμε πια πραγματικά να διορθώσουμε τα μαλλιά σε βάθος.

olaplex2ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ και ένα στο Σπίτι

Πρόκειται για μία απλή διαδικασία τριών βημάτων κατά την οποία ενεργοποιείται ένα πατενταρισμένο δραστικό συστατικό, το οποίο λειτουργώντας σε μοριακό επίπεδο αναζητά τους δεσμούς της τρίχας που έχουν σπάσει εξαιτίας χημικών, θερμικών ή μηχανικών αιτιών, ώστε να τους αποκαταστήσει. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να δώσουμε νέα ζωή στα ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά και ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε την απόλυτη ασφάλεια ενάντια σε κάθε μελλοντικό σπάσιμο.

olaplex3Βήμα 1ο: ξεκινώντας την αναδόμηση...

...με το Bond Multiplier. Mία αγωγή που κάνουμε στο κομμωτήριο με ένα συμπύκνωμα που ξαναχτίζει τους σπασμένους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας ξεκινώντας τη διαδικασία πρόληψης των ζημιών και την αποκατάσταση των μαλλιών.

olaplex4Βήμα 2ο: επιδιώκοντας τη τελειότητα στα μαλλιά...

...με το Bond Perfector. Η ολοκλήρωση της αγωγής στο σαλόνι μας που συνεχίζει την ανοικοδόμηση και την αποκατάσταση σε τυχόν εναπομείναντες σπασμένους δεσμούς διασφαλίζοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαλλιά, όσο το δυνατόν, ισχυρότερα, πιο αστραφτερά και υγιέστερα.