Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Η Θαυματουργή

Brazilian Keratin

Είναι μια υπηρεσία που έχει στόχο να λειάνει τη τρίχα ταυτόχρονα με την ποιοτική της αναβάθμιση, χρησιμοποιώντας top quality ανθρώπινη κερατίνη από μαλλιά.

frizzy hair 01Οι ισχυρές προστατευτικές ιδιότητες της κερατίνης βελτιώνουν την τρίχα τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω. Της δίνουν και πάλι την αρχική της ζωντάνια που με το πέρασμα των χρόνων έχασε σταδιακά. Είναι τα μαλλιά σας θαμπά, ξηρά και ταλαιπωρημένα; Είναι σγουρά, κατσαρά, υπερβολικά ογκώδη ή ανεξέλεγκτα; Η εφαρμογή της αγωγής αυτής βάζει ένα τέλος σε όλα αυτά. Τα μικρότερα μόρια της κερατίνης διεισδύουν στο φλοιό της τρίχας βελτιώνοντας τη ποιότητά της από το εσωτερικό. Η επιπρόσθετη δύναμη, ελαστικότητα και υγρασία έχει σαν αποτέλεσμα ένα λείο, απαλό, λαμπερό και ισιωμένο αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερα μόρια επικαλύπτουν την επιφάνεια της τρίχας και προλαμβάνουν ζημιές που οφείλονται σε περιβαλλοντικά στοιχεία, όπως οι ακτίνες UV, η αιθαλομίχλη και ο καπνός.

brazilian3Η αγωγή Brazilian Keratin είναι μια επαναστατική μέθοδος ισιώματος μαλλιών που μαλακώνει, λειαίνει και ισιώνει δραματικά τα μαλλιά σας! Δεν απαιτεί τη χρήση ισχυρών χημικών, αλλά χρησιμοποιεί ένα διάλυμα που περιέχει απολύτως φυσική κερατίνη που συνεραγάζεται ομαλά με το φλοιό της τρίχας ώστε να πάρει με απαλό τρόπο τη θέση της στο εσωτερικό των μαλλιών σας.

Αν και τα αποτελέσματα αυτής της αγωγής δεν είναι μόνιμα, αφού περίπου στους 3 μήνες η ουσία αρχίζει σταδιακά να χάνεται και τα μαλλιά να επανέρχονται στη φυσική τους μορφή, παρόλα αυτά παραμένουν απαλά, λαμπερά και γεμάτα υγεία. Όσο περισσότερο μάλιστα επαναλαμβάνετε την αγωγή, τόσο πιο υγιή και ευκολόχρηστα γίνονται. Θα απαιτείται όλο και λιγότερος χρόνος με το πιστολάκι ή το σίδερο και έτσι θα μειώνεται όλο και περισσότερο και η ζημιά που προκαλείται από τις υψηλές θερμοκρασίες τέτοιων συσκευών.

brazilian4Έτσι λοιπόν, αν τα μαλλιά σας είναι ατίθασα, κατσαρά ή υπερβολικά σγουρά και θέλετε να έχετε λιγότερη ταλαιπωρία με τη περιποίησή τους, να ελαχιστοποιήσετε τα προβλήματα και να τα έχετε πάντα λαμπερά, ίσια και κυρίως γεμάτα υγεία και ζωντάνια, η Brazilian Keratin είναι η αγωγή που χρειάζεστε!

brazilian5