Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/xroma-styl.jpg

Απόλυτα Αφοσιωμένοι στην Ικανοποίησή σας!

Όλοι εμείς στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στις πελάτισσες και τους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες με εξαιρετική φροντίδα. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στη πρώτη γραμμή προσφοράς των πιο σύγχρονων, δημιουργικών και ευφάνταστων στυλ με τη χρήση εξελιγμένων τεχνικών, εγγυούμενοι ότι κάθε πελάτισσα και πελάτης μπορεί να βασιστεί σε ένα στιλίστα-τεχνικό του Σαλονιού μας για να του προσφέρει κάτι νέο και συναρπαστικό.

Κούρεμα Χτένισμα

xs1Εφοδιασμένοι με μεγάλη εμπειρία, δημιουργικότητα και ταλέντο, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όποια βοήθεια χρειάζεστε προκειμένου να δημιουργήσουμε τη καλύτερη δυνατή εικόνα στα μαλλιά σας. Κάθε συνεργάτης του Σαλονιού Ομορφιάς stefanos&fratzeskos θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι ότι θα ικανοποιηθείτε πλήρως από τα αποτελέσματα της επίσκεψής σας.

Ενδιαφερόμαστε να μας ενημερώσετε για ότι σας απασχολεί σχετικά με την εμφάνιση των μαλλιών σας, για τις επιθυμίες σας και το στυλ των ονείρων σας, ώστε να σχεδιάσουμε το τρόπο που θα δημιουργήσουμε αυτή την εικόνα στα μαλλιά σας, αλλά και στον τρόπο ζωής σας. Θα σας δείξουμε ακόμα και τον τρόπο να τα στεγνώνετε σωστά και να τα φτιάχνετε στο σπίτι. Θα σας προτείνουμε προϊόντα που θεωρούμε ότι είναι ιδανικά για τον τύπο των μαλλιών σας και θα σας συμβουλεύσουμε κάθε πότε και πως να τα χρησιμοποιείτε στο σπίτι.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την ικανότητα επικοινωνίας που έχουμε μαζί σας και θέλουμε, αν υπάρχει κάτι από τη δουλειά μας που δεν σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι, να μας το αναφέρετε στην επόμενη επίσκεψή σας. Το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών, το στυλ δηλαδή που θα αποκτήσει το κεφάλι σας, είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση και στόχος μας είναι να μάθουμε καλά ποιο είναι το στυλ που αναδεικνύει τη προσωπικότητά σας και να το κάνουμε να σας χαρακτηρίζει.

Stefanos Fashion Haircut

stefanos-stylingΟ Στέφανος Πατηνιώτης καθημερινά καταθέτει στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos την επαγγελματική εμπειρία πολλών χρόνων στο κούρεμα μόδας, προϊόν εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε διαφορετικές μεθοδολογίες και τεχνικές. Έχοντας εξελίξει σε ένα άλλο επίπεδο τη τεχνική του κουρέματος ακριβείας, διαθέτει ένα πραγματικό καλλιτεχνικό μάτι για τη λεπτομέρεια και έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει την εικόνα των μαλλιών σας σε κάτι που ανταγωνίζεται τη τελειότητα.

Δουλεύοντας πάνω στα μαλλιά με στόχο πάντα το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα, αντλεί κίνητρο και έμπνευση από τον νεο-μοντερνισμό και την υψηλή μόδα, χωρίς βέβαια να αφήνει πίσω του κλασσικές γραμμές που διακρίνονται από διαχρονικότητα.

Το κούρεμα από τον Stefano είναι μία διαφορετική δημιουργική εμπειρία που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε, αφού αντιλαμβάνεται τα μαλλιά σας ως ένα κενό καμβά και καθοδηγείται από τη πρόκληση που προσφέρουν οι ψαλιδιές ακριβείας. Με τη ματιά του πάντα στραμμένη στο μέλλον, είναι ένας οραματιστής στυλίσταςμε μεγάλες φιλοδοξίες που στηρίζεται στο αυθεντικό ταλέντο.