Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Η λύση είναι η

Υδρολυμένη Κερατίνη

Η Υγρή Κερατίνη που βγαίνει και σε διάφορες αποχρώσεις είναι σχεδιασμένη για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που δεν μπορούν να συγκρατήσουν το χρώμα.

dull haircolor 01Είναι άσχημο και άδικο να βλέπετε το λαμπερό αποτέλεσμα μίας πολύ επιτυχημένης βαφής στα μαλλιά σας, γρήγορα να ξεθωριάζει, να χάνει τη ζωντάνια του και να γίνεται αδιάφορο, εξαιτίας της αδυναμίας των μαλλιών σας να συγκρατήσουν τα μόρια των χρωστικών. Η αδυναμία αυτή οφείλεται στο ότι τα μαλλιά σας έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τεχνικές εργασίες, με αποτέλεσμα να έχουν εξασθενήσει οι φολίδες της τρίχας, να μην μπορούν να σφραγίσουν με ασφάλεια οτιδήποτε εισέρχεται σε αυτήν και γενικά να έχει χάσει τις αντοχές και δυνάμεις της.

hydro keratin2ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ...

Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos η υγεία των μαλλιών σας είναι προτεραιότητα για εμάς. Έτσι, σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουμε την εφαρμογή μίας συνδυασμένης αγωγής με τη χρήση δύο προϊόντων. Χρησιμοποιώντας Υδρολυμένη (υγρή) Κερατίνη με χρωστικά (στην απόχρωση που σας ταιριάζει) επιτυγχάνουμε τη μέγιστη διείσδυση πρωτεΐνης (μαζί με χρωστικά) στο εσωτερικό της τρίχας. Αυτό συμβαίνει γιατί η υδρολυμένη κερατίνη είναι κερατίνη κατακερματισμένη σε πολύ μικρά μόρια, γεγονός που διευκολύνει τη διείσδυσή της σε βάθος. Και όχι μόνο. Η πρωτεΐνη, χάρη σε αυτή τη πολύ μικρή μοριακή δομή της, επικάθεται στα κατεστραμμένα και πιο πορώδη σημεία του κορμού της τρίχας. Έτσι, η κερατίνη μαζί με τα χρωστικά διεισδύει σε μέγιστο βάθος και τα ασφαλίζει εκεί επιδιορθώνοντας ταυτόχρονα τη τρίχα από μέσα.

label m lab remedy coloured hairlabel.m Lab Remedy Βαμμένα Μαλλιά...

Η αγωγή στο Κομμωτήριο ολοκληρώνεται με ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει το χρώμα στα μαλλιά και ταυτόχρονα θα το προστατεύσει. Το συγκεκριμένο, εξειδικευμένο διάλυμα, κλειδώνει το χρώμα και αποτρέπει το ξεθώριασμα με αποτέλεσμα το χρώμα σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ζωντάνια και έντονη λάμψη. Ταυτόχρονα επαναφέρει την υγρασία και ισορροπεί τα επίπεδα ενυδάτωσης μέσα σε κάθε τρίχα ξεχωριστά.

Έτσι, τα μαλλιά σας επιδιορθώνονται, αναδομούνται και δυναμώνουν αποκτώντας υγιή υφή και μία λάμψη στο χρώμα που διαρκεί περισσότερο από ποτέ.