Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Malibu

MakeOver

Η διπλή περιποίηση ευεξίας που πραγματοποιείται αποκλειστικά στα κομμωτήρια και μεταμορφώνει τα αδιάφορα μαλλιά σε πανέμορφα, λαμπερά, υγιή μαλλιά.

malibuc topΗ απόλυτη προετοιμασία των μαλλιών πριν τις τεχνικές εργασίες. Μία υπηρεσία που μεταλλάσσει τον τόνο, την υφή, τη ζωντάνια και τη δύναμη της τρίχας αφαιρώντας τα καταστροφικά κατάλοιπα του νερού (μεταλλικά άλατα) που την οξειδώνουν, καταστρέφουν το χρώμα και βλάπτουν το τριχωτό.

malibuc makeoverΑπολαύστε το Θαύμα της MalibuC σε δύο βήματα...

ΒΗΜΑ 1ο: CRYSTAL GEL
Το μυστικό όπλο των top colorist παγκόσμια. Σε αυτό το πρώτο βήμα χρησιμοποιείται ένα 100% vegan, πατενταρισμένο μείγμα από αντιοξειδωτική βιταμίνη σε μορφή κρυστάλλων που ενεργοποιούνται σε ένα gel και απελευθερώνουν άμεσα τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής από τα βλαβερά μεταλλικά κατάλοιπα, το χλώριο και άλλους ρύπους που σαμποτάρουν τις χημικές υπηρεσίες.
Ταυτόχρονα, το Crystal Gel αφαιρεί στη στιγμή την μπρούτζινη όψη και τον αποχρωματισμό και επαναφέρει μια καθαρή βάση εργασίας για επιτυχημένα και αξιόπιστα αποτελέσματα, κάθε φορά. Προλαμβάνει τους ερεθισμούς στο τριχωτό της κεφαλής ή/και το αίσθημα καψίματος που πιθανόν να προκαλείται κατά τη διάρκεια των τεχνικών εργασιών.

malibuc before afterΒΗΜΑ 2ο: MIRACLE REPAIR
Το δεύτερο βήμα είναι η ισχυρή αναδόμηση βασισμένη σε 100% vegan φόρμουλα -χωρίς γλουτένη- από φυτικές πρωτεΐνες που αναζητούν τα ασθενή σημεία της τρίχας και τα αναδομούν μόνο όταν υπάρχει ζημιά, δυναμώνοντας την ξηρή κατεστραμμένη τρίχα από μέσα, με αποτέλεσμα την δραματική αποκατάσταση των μαλλιών και την κορυφαία απόδοσή τους! Οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες Β5 και Ε δίνουν ζωτική υγρασία, εκτυφλωτική λάμψη και φυσική κίνηση στα μαλλιά, προστατεύοντάς τα, ταυτόχρονα, από τα επιθετικά στοιχεία της ατμόσφαιρας.

Θα νιώθετε υπέροχα με τα λαμπερά σας μαλλιά που θα είναι απόλυτα καθαρά και έτοιμα για βαφή ή άλλες υπηρεσίες υφής.