Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/istoria.jpg

stefanos

stefanos portrait 01Με μία ιστορία στο χώρο που ξεκινά πριν από περίπου 20 χρόνια, χωρίς μάλιστα κανένα οικογενειακό κομμωτικό πρότυπο, ο Στέφανος Πατηνιώτης λατρεύει τη δυνατότητα που του δίνει η κομμωτική τέχνη να ομορφαίνει τους ανθρώπους και να τους κάνει να αισθάνονται ξεχωριστοί.

Το πάθος του με την ομορφιά και τη διαφορετικότητα, όπως αυτές εκφράζονται μέσα από τις κομμωτικές δημιουργίες, τον ωθεί να αναζητά διαρκώς εκπαιδευτικές και ενημερωτικές πηγές για να εξελιχθεί τεχνικά, κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Έτσι είναι διαρκής η παρουσία του σε σεμινάρια, τόσο για την εξέλιξη της τεχνικής του όσο και για την ενημέρωσή του σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Στο κομμωτήριο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλο το φάσμα των κομμωτικών εργασιών, έχοντας την ικανότητα να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση των πελατών του, όμως εκεί που πραγματικά λάμπει είναι στα κουρέματα που τα θεωρεί πρόκληση στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθει με επιτυχία για να τονίσει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά κάθε ξεχωριστού προσώπου. Η αναζήτηση αυτής της ιδιαίτερης γραμμής στα μαλλιά που θα κάνει όλο το κεφάλι να αναδειχθεί, είναι αυτό που τον συναρπάζει και τον αναζωογονεί καθημερινά, δίνοντάς του τη δυνατότητα να μεταδώσει αυτή τη ζωντάνια και στους πελάτες του.

stefanos portrait 02Η μεθοδικότητα και το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζουν τον ίδιο, είναι απαιτήσεις που έχει και από τη λειτουργία του κομμωτηρίου του και από τους συνεργάτες του. Εκτιμώντας τις ξεχωριστές ικανότητες του καθενός στο χώρο, σέβεται την εξειδίκευσή του και αναζητά τρόπους να αναδείξει τα ταλέντα τους προς όφελος των ίδιων και κατ' επέκταση του πελατολογίου.

Πιστεύω ότι η εμφάνιση του ανθρώπου έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ποιότητα της ζωής του μια και ήταν ένα σημαντικό μέσο για την κοινωνική του δικτύωση και την επιτυχημένη καθημερινή του διαβίωση. Οπότε θέλω με τον τρόπο μου και το ταλέντο που μου χάρισε η φύση να συμβάλλω στην καλυτέρευση αυτής της ποιότητας ζωής του καθενός, πάντα με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις και τα «θέλω» του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα από το ειλικρινές χαμόγελο ενός πραγματικά ευχαριστημένου πελάτη.

fratzeskos

fratzeskos portrait 01bΑναζητώντας ένα επαγγελματικό μονοπάτι που χαρακτηρίζεται από στοιχεία έμπνευσης, δημιουργίας και μόδας, ο Φρατζέσκος Καλαμαράς πριν από 20 χρόνια, επιλέγει το λαμπερό μονοπάτι της κομμωτικής τέχνης, παρότι δεν υπήρχε καμία οικογενειακή παράδοση στο χώρο.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δημιουργικών χρόνων, χάρη στη μεγάλη του αγάπη για το χώρο, αναπτύσσει και εξελίσσει τις ατομικές του δεξιότητες στη κομμωτική, παρακολουθώντας συστηματικά σεμινάρια ενημέρωσης και γνώσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο δε, δεν αμελεί να επισκεφθεί για ενημέρωση και επιπλέον τεχνικές γνώσεις, γνωστούς οίκους του Λονδίνου.

Παρότι έχει αναπτύξει δεξιότητες σε όλους τους τομείς της κομμωτικής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των πελατών του, αυτό που τον έχει τραβήξει ιδιαιτέρως και τον έχει κάνει να απογειώσει τις τεχνικές του, είναι οι ειδικές εφαρμογές χρώματος που του δίνουν την ευκαιρία να εκφράσει ιδανικά τις δημιουργικές του ανησυχίες. Του αρέσουν οι τεχνικές που δίνουν ένταση και λάμψη στο χρώμα, επομένως έχει ειδικευθεί στις ανταύγειες, μπαλεγιάζ, όμπρε. Ακόμα θεωρεί πολύ σημαντικές τις γνώσεις του για την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών, κάτι που έχει βοηθήσει πολλές πελάτισσές του να έχουν μαλλιά υγιή και γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.

fratzeskos portrait 02bΤο κομμωτήριό του το θέλει μοντέρνο και καθαρό, ενώ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό να περιστοιχίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο και διαρκώς ενημερωμένο για τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, ώστε να μπορεί να καλύπτει και να προλαβαίνει τις ανάγκες των πελατών.

Λειτουργώ πάντα με απόλυτο σεβασμό στην ανάγκη κάθε ανθρώπου να ζει σε μία εποχή που η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, τόσο στην αποδοχή του ατόμου από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, όσο και στην έκφραση του χαρακτήρα και της διάθεσής του. Οι πελάτες που φεύγουν από τα χέρια μου πρέπει να είναι πάντα γεμάτοι αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή τους και γεμάτοι από καλή διάθεση για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τη καθημερινότητά τους.

saloni big istoria