Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/istoria.jpg

Είμαστε μία αφοσιωμένη ομάδα, παθιασμένοι όλοι να σας χαρίσουμε την εμφάνιση που ονειρεύεστε.

"Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε με τις υπηρεσίες μας τη χαρά της μοδάτης εμφάνισης που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Σας υποσχόμαστε να το πετυχαίνουμε πάντα!"
- stefanos&fratzeskos

Οι δύο Φίλοι που... «τρέχουν» το μαγαζί!

Από αυτούς ξεκινούν και σε αυτούς τελειώνουν όλα. Αυτοί φταίνε που... και οι 5 είναι υπέροχοι!

stefanos team

Στέφανος Πατηνιώτης
Head Stylist

fratzeskos team

Φρατζέσκος Καλαμαράς
Head Colorist

 

 

Οι Συνεργάτες που τρέχουν... για το μαγαζί!

Γιατί, για να αρχίσουν όλα από τους δύο πάνω και να τελειώσουν σε αυτούς, πρέπει να μεσολαβήσουν απαραίτητα οι τρεις παρακάτω.

vasiliki pasa l

Βάσω
Color & Updo Specialist

lia large

Λία
Stylist

aris large

Άρης
Assistant

 Θέλουμε να σας Γνωρίσουμε!


Η Ομάδα του Σαλονιού Ομορφιάς stefanos&fratzeskos έχει στόχο να παρέχει στις πελάτισσες και τους πελάτες του Σαλονιού μία θαυμαστή εμπειρία ποιοτικών υπηρεσιών, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα με ένα περιβάλλον ζεστασιάς και άνεσης. Αυτό που θέλουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μετά το τέλος των υπηρεσιών μας, να βλέπουμε τις πελάτισσες και τους πελάτες να φεύγουν από το Σαλόνι μας με υπέροχα συναισθήματα για την εμφάνισή τους, με χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπά τους και με την αυτοπεποίθηση να χαρακτηρίζει κάθε βήμα τους.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ρωτήσετε για αυτό που σας απασχολεί, είτε μέσω της σελίδας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω του facebook του Σαλονιού, είτε ακόμα και με προσωπικό μήνυμα στο facebook του Στέφανου ή του Φρατζέσκου, περνώντας τον κέρσορά σας πάνω από την αντίστοιχη φωτογραφία.

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε και να σας γνωρίσουμε αν ήδη δεν... σας ξέρουμε!