Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Εμπιστευθείτε την

Υδρολυμένη Κερατίνη

Η Υδρολυμένη (υγρή) Κερατίνη είναι ένα θαυματουργό προϊόν για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν σπασμένες και διχοτομημένες άκρες (ψαλίδα).

split endsΚαταλαβαίνουμε πόσο άσχημα αισθάνεστε όταν κάποια στιγμή κρατώντας τις άκρες των μαλλιών σας αντιλαμβάνεστε ότι είναι σπασμένες και χωρισμένες οι άκρες τους. Το κούρεμα των μαλλιών σας που με τόση υπομονή περιμένατε να μακρύνουν και η αφαίρεση σημαντικών πόντων από το μήκος τους, είναι σίγουρα ιδιαίτερα ενοχλητικό. Δεν είναι όμως το κούρεμα η μοναδική λύση. Στη πραγματικότητα θα πρέπει να είναι η ύστατη λύση γιατί υπάρχουν πλέον εξαιρετικές αγωγές κερατίνης με τις οποίες μπορεί να επιδιορθωθεί η ψαλίδα.

hydro keratin2ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ...

Οι ζημιές αυτές στα μαλλιά είναι στην ουσία αποτέλεσμα της αποδόμησης των πρωτεϊνών που απαρτίζουν τον εξωτερικό φλοιό της τρίχας. Σκεφθείτε τον φλοιό της τρίχας σαν ένα προστατευτικό στρώμα που είναι φτιαγμένο από κύτταρα κερατινικής πρωτεΐνης, τα οποία είναι δομημένα σαν λέπια. Αυτά τα κύτταρα υπερκαλύπτουν το ένα το άλλο για να δημιουργήσουν ένα αδιάβροχο και αεροστεγές φράγμα. Η ζημιά εμφανίζεται όταν κάποιος παράγοντας καταστρέφει αυτά τα λέπια και τα κάνει να ανασηκωθούν και να ξεχωρίσουν μεταξύ τους. Εφόσον λοιπόν η αιτία της ζημιάς είναι η κατεστραμμένη κερατίνη, η πραγματική κερατίνη είναι η μόνη που μπορεί να την επιδιορθώσει. Στην αγωγή που προσφέρουμε σε τέτοιες περιπτώσεις στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos, χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν πραγματική λειτουργική κερατινική πρωτεΐνη, η οποία δραστικά αντικαθιστά τη κατεστραμμένη και χαμένη κερατίνη από τα μαλλιά σας. Επειδή μάλιστα η συγκεκριμένη κερατίνη είναι υδρολυμένη, τα μόριά της είναι ακόμα πιο διασπασμένα και μικρά, ώστε να διεισδύουν βαθύτερα και να ξεκινούν την επιδιόρθωση από το εσωτερικό της τρίχας.

hydro keratin5