Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/coloring.jpg

Απόλυτα Αφοσιωμένοι στην Ικανοποίησή σας!

Όλοι εμείς στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στις πελάτισσες και τους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες με εξαιρετική φροντίδα. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στη πρώτη γραμμή προσφοράς των πιο σύγχρονων χρωματικών επιλογών με τη χρήση εξελιγμένων τεχνικών, εγγυούμενοι ότι κάθε πελάτισσα και πελάτης μπορεί να βασιστεί σε ένα στιλίστα-τεχνικό του Σαλονιού μας για να του προσφέρει κάτι νέο και συναρπαστικό.

Fratzeskos Coloring Experience

fran-color01Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με τεχνικές εργασίες κομμωτικής κατά τη διάρκεια των οποίων αντιμετώπισε αμέτρητες προκλήσεις, μετά από αμέτρητες συμμετοχές σε σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Φρατζέσκος Καλαμαράς, έχει αναπτύξει και εξελίξει τις ατομικές του δεξιότητες σε τεχνικές χρωματισμού μαλλιών, πέρα από κάθε φαντασία. Χάρη στην υψηλή του τεχνογνωσία σχετικά με τις χημικές δομές διαφορετικών τύπων μαλλιών, είναι σε θέση να εκτελεί τεχνικές εργασίες υψηλού δείκτη δυσκολίας με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

xs5-replace01Το χρώμα αποτελεί για τον Fratzesko πάθος και πρόκληση για τις δημιουργικές του ικανότητες. Γνώστης των τεχνικών προδιαγραφών και ιδιαιτεροτήτων μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων διαφορετικών εταιρειών, έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί πάντα το κατάλληλο "εργαλείο" για τη κάθε περίπτωση προκειμένου να πετύχει τα πιο εντυπωσιακά χρωματικά αποτελέσματα. Ειδικεύεται στις πιο προηγμένες τεχνικές χρωματισμού, στα highlights και lowlights με διαφορετικές μεθοδολογίες, σε εφαρμογές ombré, sombré και balayage, ώστε να δημιουργήσει 3D Effects στα μαλλιά σας δίνοντάς τους όγκο και στυλ με χρωματικές αντιθέσεις.

Ζήστε μία μοναδική εμπειρία χρωματισμού των μαλλιών σας και απολαύστε ένα μελετημένο αποτέλεσμα βασισμένο στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου σας και του δικού σας ιδιαίτερου στυλ!

Χρωματικές Δημιουργίες

fran-color02Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos, όποιο κι αν είναι το στυλ και η προσωπικότητά σας, θα βρούμε το κατάλληλα ταιριαστό χρώμα για τα μαλλιά σας. Έχοντας στη διάθεσή μας μία εκτεταμένη χρωματική γκάμα, από εκρηκτικά και τολμηρά χρώματα μέχρι φυσικές και ανεπαίσθητες αποχρώσεις, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

fran-color03Είτε χρειάζεστε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα του χρώματος που ήδη έχετε για να το τονώσετε, μία ολοκληρωτική αλλαγή, ή ένα τρόπο για να καλύψετε τα ενοχλητικά γκρίζα, εμείς έχουμε τη κατάλληλη λύση για εσάς. Μία συμβουλευτική δωρεάν συνέντευξη μαζί σας θα μας δείξει τα χρωματικά μονοπάτια που θα πρέπει να κινηθούμε για να σας ικανοποιήσουμε και θα μας βοηθήσει να σας παρουσιάσουμε όλες σας τις επιλογές. Όλοι οι συνεργάτες του Σαλονιού Ομορφιάς stefanos&fratzeskos που ασχολούνται με τις χρωματικές εφαρμογές έχουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία και ενημερώνονται διαρκώς με σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνικές εφαρμογών και στη μόδα του χρώματος.

Με αυτό το τρόπο εγγυούμαστε ότι το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας, όποια κι αν είναι η απαίτηση, όποιος κι αν είναι ο τεχνικός που θα ασχοληθεί, θα είναι υψηλότατων ποιοτικών προδιαγραφών και θα ικανοποιήσει στο μέγιστο τις προσδοκίες σας.