Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγεία των μαλλιών σας.
Όσο καλός κι αν είναι ένας stylist, όσο όμορφο κι αν είναι ένα styling, αν τα μαλλιά δεν είναι υγιή, τίποτα δεν... φαίνεται καλό!
Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων αγωγών, στοχευμένων στην υγεία του τριχωτού και των μαλλιών. Δείτε παρακάτω μερικές από τις σημαντικότερες, όμως συμβουλευτείτε μας όποιος κι αν είναι ο προβληματισμός σας σχετικά με τα μαλλιά σας.

 

Malibu

MakeOver

Η διπλή περιποίηση ευεξίας που πραγματοποιείται αποκλειστικά στα κομμωτήρια και μεταμορφώνει τα αδιάφορα μαλλιά σε πανέμορφα, λαμπερά, υγιή μαλλιά.

Θα εκπλαγείτε με το

Bonding Olaplex

Η υπηρεσία Bonding Olaplex είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει παγκοσμίως, για την αναδόμηση και αναζωογόνηση της τρίχας, πέρα από κάθε προσδοκία.

Η Θαυματουργή

Brazilian Keratin

Είναι μια υπηρεσία που έχει στόχο να λειάνει τη τρίχα ταυτόχρονα με την ποιοτική της αναβάθμιση, χρησιμοποιώντας top quality ανθρώπινη κερατίνη από μαλλιά.

Συνδυασμός Επιτυχίας

MalibuC & Olaplex

Υπηρεσία διόρθωσης χρώματος με 100% vegan αγωγές MalibuC και χρήση Olaplex με μηδενική φθορά για τα μαλλιά που αποκτούν εντυπωσιακή λάμψη και δύναμη!!!

Η λύση είναι η

Υδρολυμένη Κερατίνη

Η Υγρή Κερατίνη που βγαίνει και σε διάφορες αποχρώσεις είναι σχεδιασμένη για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που δεν μπορούν να συγκρατήσουν το χρώμα.

Δώστε ένα τέλος με

Botox Fiberceutic

Το Botox για τα μαλλιά είναι μια αγωγή ρύθμισης σε βάθος που σας δίνει εύκολα διαχειρίσιμα μαλλιά, που δεν φριζάρουν και παραμένουν λαμπερά κάθε μέρα.

Σε δράση και πάλι το

Bonding Olaplex

Με το Bonding Olaplex δείτε τις μπούκλες σας πιο δυνατές και ελαστικές από ποτέ, αφού αναδομεί και ζωντανεύει τη τρίχα δίνoντάς της μέγιστο σφρίγος.

Εμπιστευθείτε την

Υδρολυμένη Κερατίνη

Η Υδρολυμένη (υγρή) Κερατίνη είναι ένα θαυματουργό προϊόν για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν σπασμένες και διχοτομημένες άκρες (ψαλίδα).