Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/wedding-packages.jpg

Η Νύφη που Πάντα Ονειρευόσουν να Είσαι...

Total Bridal Beauty Look by stefanos&fratzeskos: μία αξέχαστη εμπειρία, μία μαγευτική εικόνα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων και θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη μέσα σας για όλη σας τη ζωή. Οι ειδικοί στυλίστες μας θα αναλάβουν τόσο σε εσάς, όσο και σε αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας συντροφεύσουν στη σπουδαιότερη ημέρα της ζωής σας, να φροντίσουν κάθε σας ανάγκη: από το νυφικό χτένισμα, μέχρι υπηρεσίες αποτρίχωσης σώματος και φυσικά το νυφικό μακιγιάζ, μανικιούρ και πεντικιούρ, όλα σε ένα χώρο.

Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα!

Ότι κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα μαγέψει τόσο εσάς όσο και όλους όσους σας απολαύσουν να πρωταγωνιστείτε σε αυτό το αξέχαστο γεγονός. Όσο για τη τιμή... Επιλέξτε εσείς αυτό που χρειάζεστε!

bride1

SIMPLY ELEGANT

Ένα Δοκιμαστικό Χτένισμα Γάμου στο Σαλόνι

Χτένισμα Γάμου στο Σπίτι

€ 300,00

bride2

*STAR OF THE NIGHT

Ένα Δοκιμαστικό Χτένισμα Γάμου στο Σαλόνι

Χτένισμα Γάμου στο Σπίτι

Face MakeUp Γάμου στο Σπίτι

Νύχια σε Χέρια και Πόδια

*Τιμή Κατόπιν Συνεννόησης

bride3

*TOTAL BRIDAL BEAUTY

Ένα Δοκιμαστικό Χτένισμα Γάμου στο Σαλόνι

Χτένισμα Γάμου στο Σπίτι

Face MakeUp Γάμου στο Σπίτι

Νύχια σε Χέρια και Πόδια

Αποτρίχωση Πρόσωπο-Πόδια-Μπικίνι

*Τιμή Κατόπιν Συνεννόησης

 

Κάτι Παραπάνω...

bride4Το Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos με τους Συνεργάτες του, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις σε αριθμό προσώπων, πάντα με την ίδια ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες ομορφιάς Γάμου. Στη περίπτωση που επιθυμείτε, εκτός από τη φροντίδα της Νύφης, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε συγγενείς ή/και φίλους της Νύφης και του Γαμπρού, δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε. Υπάρχει σχεδιασμός για Ειδικά Family Πακέτα Γάμου, με ειδικές τιμές και εκπτώσεις ανάλογα με τον αριθμό των προσώπων που θα αναλάβουμε να εξυπηρετήσουμε εκείνη την ημέρα.

Ζητήστε το και το Κάνουμε...

bride5Τα προσφερόμενα Νυφικά Πακέτα αποτελούν βασικές επιλογές για να καθοδηγήσουν τη ζήτησή σας, αλλά και να δείτε το φάσμα των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε για αυτή τη πολύ σπουδαία μέρα της ζωής σας. Οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό υπηρεσιών ή ζήτηση έχετε στο μυαλό σας, μην διστάσετε να τη συζητήσετε μαζί μας. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς, στη καλύτερη δυνατή τιμή.