Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/total-look.jpg

Η Ομορφιά στην εμφάνισή σας... Ολοκληρωμένη!

Γιατί τα πανέμορφα μαλλιά δεν είναι πάντα αρκετά για μία ολοκληρωμένη εντυπωσιακή εμφάνιση. Το πρόσωπο και το σώμα σας ζητούν ξεχωριστή προσοχή και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας την προσφέρουμε.
makeup

Μακιγιάζ  |  Extensions Βλεφαρίδων

Δεν υπάρχει κανένα μαγικό προϊόν για μακιγιάζ. Η μαγεία βρίσκεται στην υπηρεσία και στη δημιουργία του ιδανικού look για το πρόσωπό σας με τα χρώματα και τις σκιάσεις που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά και τη προσωπικότητά σας. Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos αποστολή μας είναι να μεγενθύνουμε τις ιδιαιτερότητες που σας ομορφαίνουν χαρακτηριστικά, ώστε να αισθανθείτε σαν η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας. Προσφέρουμε μία γκάμα υπηρεσιών μακιγιάζ, από express touch-up για καθημερινές εκθαμβωτικές εμφανίσεις στα επαγγελματικά ραντεβού και στον χώρο εργασίας, μέχρι κομψά και λαμπερά μακιγιάζ ειδικών περιστάσεων για μαγικές βραδινές εμφανίσεις.

Ενισχύστε την έλξη και τη γοητεία των ματιών σας με ημι-μόνιμες extensions στις βλεφαρίδες που παρέχουν πάχος και μήκος στις φυσικές. Η εφαρμογή γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι συνθετικές βλεφαρίδες να αναμιγνύονται ομοιόμορφα με τις φυσικές και να επιτυγχάνεται ένα εντυπωσιακό, φυσικό, πλούσιο look.
waxing

Αποτρίχωση

Απολαύστε τη χαρακτηριστική, μεταξένια υφή του δέρματός σας σε κάθε άγγιγμα! Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos προσφέρουμε μία γκάμα υπηρεσιών αποτρίχωσης με κερί που περιλαμβάνει: αποτρίχωση στα πόδια, μπικίνι, brazilian, hollywood, σχηματισμό φρυδιών, μασχάλες, μουστάκι, παρειές και για τους άντρες, πλάτη και στήθος. Η μέθοδος της αποτρίχωσης με κερί είναι ημι-μόνιμη και αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες από τη ρίζα. Τα αποτελέσματά της διαρκούν μέχρι και έξι εβδομάδες, ανάλογα με το ρυθμό τριχοφυίας του κάθε ανθρώπου.

Αποκτήστε την επιθυμητή βελούδινη αίσθηση στο δέρμα σας και γεμίστε αυτοπεποίθηση προετοιμαζόμενοι για μία ειδική περίσταση, ή απλά διατηρήστε μία ελκυστική, κομψή εμφάνιση.
 

 

makeup-alt
waxing-alt