Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγεία των μαλλιών σας.
Όσο καλός κι αν είναι ένας stylist, όσο όμορφο κι αν είναι ένα styling, αν τα μαλλιά δεν είναι υγιή, τίποτα δεν... φαίνεται καλό!
Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων αγωγών, στοχευμένων στην υγεία του τριχωτού και των μαλλιών. Δείτε παρακάτω μερικές από τις σημαντικότερες, όμως συμβουλευτείτε μας όποιος κι αν είναι ο προβληματισμός σας σχετικά με τα μαλλιά σας.

 

Θα εκπλαγείτε με το

Bond Fusion της Keune

Η Keune δημιούργησε το Bond Fusion, έναν premium ενισχυτή δεσμών που φέρνει επανάσταση στη κατηγορία του. Το επαναστατικό αυτό προϊόν θεραπεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά!!!

Malibu

MakeOver

Η διπλή περιποίηση ευεξίας που πραγματοποιείται αποκλειστικά στα κομμωτήρια και μεταμορφώνει τα αδιάφορα μαλλιά σε πανέμορφα, λαμπερά, υγιή μαλλιά.

Γνωρίστε την Τεχνολογία

L’Oréal Powermix

Η αγωγή Serie Expert Powermix στο Σαλόνι μας είναι μια ουσιαστική, μετασχηματιστική αγωγή με διαθέσιμες φόρμουλες για βασικές ανάγκες για τα μαλλιά των πελατών.

Μαλακά και Ίσια Μαλλιά με

Kerrin Vega

Πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες.