Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγεία των μαλλιών σας.
Όσο καλός κι αν είναι ένας stylist, όσο όμορφο κι αν είναι ένα styling, αν τα μαλλιά δεν είναι υγιή, τίποτα δεν... φαίνεται καλό!
Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων αγωγών, στοχευμένων στην υγεία του τριχωτού και των μαλλιών. Δείτε παρακάτω μερικές από τις σημαντικότερες, όμως συμβουλευτείτε μας όποιος κι αν είναι ο προβληματισμός σας σχετικά με τα μαλλιά σας.

 

Γνωρίστε την Τεχνολογία

L’Oréal Powermix

Η αγωγή Serie Expert Powermix στο Σαλόνι μας είναι μια ουσιαστική, μετασχηματιστική αγωγή με διαθέσιμες φόρμουλες για βασικές ανάγκες για τα μαλλιά των πελατών.

Μαλακά και Ίσια Μαλλιά με

Kerrin Vega

Πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες.

Malibu

MakeOver

Η διπλή περιποίηση ευεξίας που πραγματοποιείται αποκλειστικά στα κομμωτήρια και μεταμορφώνει τα αδιάφορα μαλλιά σε πανέμορφα, λαμπερά, υγιή μαλλιά.

Θα εκπλαγείτε με το

Bonding Olaplex

Η υπηρεσία Bonding Olaplex είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει παγκοσμίως, για την αναδόμηση και αναζωογόνηση της τρίχας, πέρα από κάθε προσδοκία.

Συνδυασμός Επιτυχίας

MalibuC & Olaplex

Υπηρεσία διόρθωσης χρώματος με 100% vegan αγωγές MalibuC και χρήση Olaplex με μηδενική φθορά για τα μαλλιά που αποκτούν εντυπωσιακή λάμψη και δύναμη!!!

Σε δράση και πάλι το

Bonding Olaplex

Με το Bonding Olaplex δείτε τις μπούκλες σας πιο δυνατές και ελαστικές από ποτέ, αφού αναδομεί και ζωντανεύει τη τρίχα δίνoντάς της μέγιστο σφρίγος.