Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/treatments.jpg

Μαλακά και Ίσια Μαλλιά με

Kerrin Vega

Πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες.

kerrin vega 02Αφήνει τα μαλλιά φυσικά ίσια, δυνατά, μαλακά και εύκολα διαχειρίσιμα, είτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ημιμόνιμα (μέχρι 4 μήνες). Το Kerrin Vega έχει σχεδιαστεί για να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες των μαλλιών.

kerrin vega 03Με βάση την πιο Σύγχρονη Τεχνολογία...

Το Kerrin Vega, βασισμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία, μαλακώνει τα μαλλιά έχοντας μακροχρόνιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων, όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί αν οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών. Με αυτή τη φιλική προς το περιβάλλον θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, σας προσφέρουμε μια ισχυρή αγωγή χωρίς να απελευθερώνουμε χημικά αέρια στον χώρο που μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία σας.

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά περιέχει ένα μοναδικό μείγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσια, μαλακή, εύκολα διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα. Το Kerrin Vega είναι ασφαλές να παραμένει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

Πρέπει να θυμάστε...

Το Kerrin Vega είναι ένα προϊόν που αγαπά την θερμότητα, καθώς όσο περισσότερη θερμότητα δέχεται κατά την θεραπεία, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχει, ενώ και η διαδικασία ισιώματος με το σίδερο ισιώματος μαλλιών θα είναι πιο εύκολη και γρήγορη.

Έτσι είναι απαραίτητο να έχετε την επαγγελματική καθοδήγησή μας για την διαδικασία ισιώματος των μαλλιών με σίδερο για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Θα νιώθετε υπέροχα με τα μαλακά ίσια σας μαλλιά που θα είναι απόλυτα δυνατά και εύκολα σε κάθε είδος styling που θα θελήσετε να τους κάνετε.