Αναζητήστε στις Ιστοσελίδες μας

images/pages/xroma-styl.jpg

Απόλυτα Αφοσιωμένοι στην Ικανοποίησή σας!

Όλοι εμείς στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στις πελάτισσες και τους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες με εξαιρετική φροντίδα. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στη πρώτη γραμμή προσφοράς των πιο σύγχρονων χρωμάτων και στυλ με τη χρήση εξελιγμένων τεχνικών, εγγυούμενοι ότι κάθε πελάτισσα και πελάτης μπορεί να βασιστεί σε ένα στιλίστα-τεχνικό του Σαλονιού μας για να του προσφέρει κάτι νέο και συναρπαστικό.

Κούρεμα Χτένισμα

xs1Εφοδιασμένοι με μεγάλη εμπειρία, δημιουργικότητα και ταλέντο, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όποια βοήθεια χρειάζεστε προκειμένου να δημιουργήσουμε τη καλύτερη δυνατή εικόνα στα μαλλιά σας. Κάθε συνεργάτης του Σαλονιού Ομορφιάς stefanos&fratzeskos θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι ότι θα ικανοποιηθείτε πλήρως από τα αποτελέσματα της επίσκεψής σας.

Ενδιαφερόμαστε να μας ενημερώσετε για ότι σας απασχολεί σχετικά με την εμφάνιση των μαλλιών σας, για τις επιθυμίες σας και το στυλ των ονείρων σας, ώστε να σχεδιάσουμε το τρόπο που θα δημιουργήσουμε αυτή την εικόνα στα μαλλιά σας, αλλά και στον τρόπο ζωής σας. Θα σας δείξουμε ακόμα και τον τρόπο να τα στεγνώνετε σωστά και να τα φτιάχνετε στο σπίτι. Θα σας προτείνουμε προϊόντα που θεωρούμε ότι είναι ιδανικά για τον τύπο των μαλλιών σας και θα σας συμβουλεύσουμε κάθε πότε και πως να τα χρησιμοποιείτε στο σπίτι.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την ικανότητα επικοινωνίας που έχουμε μαζί σας και θέλουμε, αν υπάρχει κάτι από τη δουλειά μας που δεν σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι, να μας το αναφέρετε στην επόμενη επίσκεψή σας. Το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών, το στυλ δηλαδή που θα αποκτήσει το κεφάλι σας, είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση και στόχος μας είναι να μάθουμε καλά ποιο είναι το στυλ που αναδεικνύει τη προσωπικότητά σας και να το κάνουμε να σας χαρακτηρίζει.

Fratzeskos Coloring Experience

xs4Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με τεχνικές εργασίες κομμωτικής κατά τη διάρκεια των οποίων αντιμετώπισε αμέτρητες προκλήσεις, μετά από αμέτρητες συμμετοχές σε σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Φρατζέσκος Καλαμαράς, έχει αναπτύξει και εξελίξει τις ατομικές του δεξιότητες σε τεχνικές χρωματισμού μαλλιών, πέρα από κάθε φαντασία. Χάρη στην υψηλή του τεχνογνωσία σχετικά με τις χημικές δομές διαφορετικών τύπων μαλλιών, είναι σε θέση να εκτελεί τεχνικές εργασίες υψηλού δείκτη δυσκολίας με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

xs5Το χρώμα αποτελεί για τον Fratzesko πάθος και πρόκληση για τις δημιουργικές του ικανότητες. Γνώστης των τεχνικών προδιαγραφών και ιδιαιτεροτήτων μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων διαφορετικών εταιρειών, έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί πάντα το κατάλληλο "εργαλείο" για τη κάθε περίπτωση προκειμένου να πετύχει τα πιο εντυπωσιακά χρωματικά αποτελέσματα. Ειδικεύεται στις πιο προηγμένες τεχνικές χρωματισμού, στα highlights και lowlights με διαφορετικές μεθοδολογίες, σε εφαρμογές ombré, sombré και balayage, ώστε να δημιουργήσει 3D Effects στα μαλλιά σας δίνοντάς τους όγκο και στυλ με χρωματικές αντιθέσεις.

Ζήστε μία μοναδική εμπειρία χρωματισμού των μαλλιών σας και απολαύστε ένα μελετημένο αποτέλεσμα βασισμένο στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου σας και του δικού σας ιδιαίτερου στυλ!

Stefanos Fashion Haircut

xs2Ο Στέφανος Πατηνιώτης καθημερινά καταθέτει στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos την επαγγελματική εμπειρία πολλών χρόνων στο κούρεμα μόδας, προϊόν εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε διαφορετικές μεθοδολογίες και τεχνικές. Έχοντας εξελίξει σε ένα άλλο επίπεδο τη τεχνική του κουρέματος ακριβείας, διαθέτει ένα πραγματικό καλλιτεχνικό μάτι για τη λεπτομέρεια και έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει την εικόνα των μαλλιών σας σε κάτι που ανταγωνίζεται τη τελειότητα.

xs3Δουλεύοντας πάνω στα μαλλιά με στόχο πάντα το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα, αντλεί κίνητρο και έμπνευση από τον νεο-μοντερνισμό και την υψηλή μόδα, χωρίς βέβαια να αφήνει πίσω του κλασσικές γραμμές που διακρίνονται από διαχρονικότητα.

Το κούρεμα από τον Stefano είναι μία διαφορετική δημιουργική εμπειρία που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε, αφού αντιλαμβάνεται τα μαλλιά σας ως ένα κενό καμβά και καθοδηγείται από τη πρόκληση που προσφέρουν οι ψαλιδιές ακριβείας. Με τη ματιά του πάντα στραμμένη στο μέλλον, είναι ένας οραματιστής στυλίσταςμε μεγάλες φιλοδοξίες που στηρίζεται στο αυθεντικό ταλέντο.

Χρωματικές Δημιουργίες

xs6Στο Σαλόνι Ομορφιάς stefanos&fratzeskos, όποιο κι αν είναι το στυλ και η προσωπικότητά σας, θα βρούμε το κατάλληλα ταιριαστό χρώμα για τα μαλλιά σας. Έχοντας στη διάθεσή μας μία εκτεταμένη χρωματική γκάμα, από εκρηκτικά και τολμηρά χρώματα μέχρι φυσικές και ανεπαίσθητες αποχρώσεις, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

xs7Είτε χρειάζεστε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα του χρώματος που ήδη έχετε για να το τονώσετε, μία ολοκληρωτική αλλαγή, ή ένα τρόπο για να καλύψετε τα ενοχλητικά γκρίζα, εμείς έχουμε τη κατάλληλη λύση για εσάς. Μία συμβουλευτική δωρεάν συνέντευξη μαζί σας θα μας δείξει τα χρωματικά μονοπάτια που θα πρέπει να κινηθούμε για να σας ικανοποιήσουμε και θα μας βοηθήσει να σας παρουσιάσουμε όλες σας τις επιλογές. Όλοι οι συνεργάτες του Σαλονιού Ομορφιάς stefanos&fratzeskos που ασχολούνται με τις χρωματικές εφαρμογές έχουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία και ενημερώνονται διαρκώς με σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνικές εφαρμογών και στη μόδα του χρώματος.

Με αυτό το τρόπο εγγυούμαστε ότι το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας, όποια κι αν είναι η απαίτηση, όποιος κι αν είναι ο τεχνικός που θα ασχοληθεί, θα είναι υψηλότατων ποιοτικών προδιαγραφών και θα ικανοποιήσει στο μέγιστο τις προσδοκίες σας.